20 Ekim 2006

Eski Fotoğraflar 2


Bu fotoğrafar Çandarlı'da çekilmiş. Yani bizim yazlığımızda. 20 sene olmuş tam. Bahçemizin haline bakılırsa sitenin yapımı daha tam bitmemiş bile.. Küçük köpek yavrularıyla oynadığım resmi çok sevdim. O katlanan sandalyeleri çok iyi hatırlıyorum. Bir ara herkesde vardı. Sahile de götürülürdü.. Sol dizimdeki yara izi de çok tanıdık. 12 yaşıma gelene kadar hep yaralar vardı diz kapaklarımda. Şimdi bile izleri var. Devamlı düşerdim, kanardı, kabuk olurdu, o kabuğu koparırdım, yine kanardı.. Artık o kadar alışmıştım ki bu duruma dizimi kanatıp geldiğim zaman anneme 'Tentürdiyot sürme Mersol sür!' derdim. Uzmanlaşmıştım bu konuda.. Resimlerde göründüğü kadar masum değilmişim.. 5 yaşından sonra durulmuşum, herkes rahat etmiş.. Ne geldiyse Çandarlı'da geldi başıma. İlkokuldayken yokuş aşağı bisikletle giderken (Kırmızı bir BMXti) ön freni sıkıp tepetaklak yuvarlanmıştım. Gözümün 2 parmak ilerisinde 4 tane, bacağımda da 3 tane dikiş var bu yüzden. Toplam 50 kadar dikiş var sanırım vücudumda. Betondan yere kendimi balıklama atıp da kafamı yardığım kısmı ise hiç anlatmıyorum bile. İnsanın çocuğu olması zor birşey sanırım!
Sabah sabah dikişti yaraydı pek iç açıçı bir yazı olmadı sanki :)
Bugün cuma.. Bu akşamdan itibaren tatile gidenler çoğunluktadır herhalde.. Herkese iyi tatiller diliyorummm.. Havalar da düzeliyor mu ne?

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Safak:

Dususlere ek olarak bir de Nurullah'in muthis gazinosuna yakin iskelede, gecenin bir yarisi baliklama atlama durumun var. Hatirlatiyim dedim >:)

Unknown dedi ki...

Selam, Candarli'da bizimde yazligimiz var, ailem her yaz ordadir, bende gecen yaz hep ordaydim, cok fazla bilen kisi olmadigini saniyordum Candarliyi:) senin blogda gorunce sasirdim :))
sevgiler..
iyi bayramlar......

daphnevega dedi ki...

Buket,
Evet aslında hala Çandarlı'yı fazla bilen yok ama yazları oraya gidenler sanırım hep gitmeye devam ediyorlar.. Biz Çantek 2deyiz. sen??

Adsız dedi ki...

bende bu yaz çantek2 içerisinde örnek sitesindeydim 1 ay kadar kaldık çok süper tam aile ortamı daha çok ( örnek sitesi olarak yaşlıların bulundugu) ve kafa dinleme yeri. ortam çok güzel senelerdir herkes birbirini tanıyor orda süper süper süper xD