22 Nisan 2007

Çubuk

Sanki ayaklarım yerden 1 santim yukarıda, yere temas etmeden yürüyorum gibi.. Bu aklın yerinde olmaması değil de, aklın yerinde olmasını uzun süredir unutmuşluk gibi.. Sanki dizdim dizdim tetriste küçük karelerden oluşmuş tuhaf parçacıkları, tek bir sütunu eksik bir kule yaptım, bir çubuk bekliyorum; o çubuk bir türlü gelmiyor gibi.. 'Neden dizdim ki bu kadar, adam gibi ikişer üçer kaydırmak varken sıraları' diye içten içe kendine kızmakla, 'Boşver iyi oldu' demenin arasında devamlı gider gelir gibi..
'Nerden bulucam ben şimdi gugılda tetriste anlatmaya çalıştığım durumu' derken, tetris yazıp aratınca ilk çıkan resmin bahsettiğim şey olması, bir anlığına bile olsa demek ki yalnız değilim dedirtmesi gibi.. Ama sadece bir anlığına..

9 yorum:

Adsız dedi ki...

O kadar güzel anlatmışsın ki o duyguyu... evet evet. uzun çubuklar istiyorum ben de:) ya da bazen sıraları tek tek aşağı kaydırıp yok etmek ve hiç muhteç olmamak uzun çubuklara. (ne zamandır okuyordum da uzun çubuk vesile olacakmış iyi mi?:) kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi:)

Tugc dedi ki...

Demek ki yalniz degiliz hic birimiz.. Bir anlik da olsa guzel bence.

Adsız dedi ki...

Ben de sihirli çubuk istiyorum herşeyi yerli yerine oturtacak.
O hissi çok iyi biliyorum ve harika anlatmışsın.
Ben 25 yaşındayken 30'a gelince o çubuk yerine gelecek sanıyordum 32 oldum hala yok :)
Sevgileeer

Unknown dedi ki...

Aysecim valla diyecek laf yok harika bir anlatim, kesinlikle aklima gelmezdi bu sekilde anlatmak ama galiba herkesin hayatinda o cubuga o yada bu sekilde ihtiyaci var, bende istiyorum o cubugu benimki zaman cubugu olsun, zaman sorunum var sanki kum saati izliyorum o kadar yavas akiyorki, o cubuk gelsin ve tik diye 4 ay gecsin bende rahatlayayim:)

$afak dedi ki...

Tetris'te cok biriktirerek o uzun cubugu bekleyerek oynamak hatali bi stratjidir. Cubuk gelmedigi zaman oyunu kaybedersiniz. Oysa ben her seferinde oyle oynarim sanirim ayri bi tadi var oyunu oyle oynamanin :)

Neyse Tetris'den bahsettim ama sen anladin :)

B5 dedi ki...

güzel tanimlama :)

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

cok hoş

daphnevega dedi ki...

sardunya,
merhaba, ben de okuyorum :)Çabuk olmamış çubuk olmuş:)

tuğçe,
bazen böyle düşünmek ne kadar güzel!

zeya,
bu dediğini kafamın biryerine yazıyorum. yaşla korelasyon yok :)

buket,
level 9'a gelsin senin tetris bir an önce o zaman :)

daphnevega dedi ki...

şafak,
ne çok ortak noktamız var, arkadaş olabilir miyiz??:)

b5,
teşekkür ederim:)

aqua,
teşekkürler, hayat aslında tetris filan diye uzatmıycam burada kesiyorum:)