29 Haziran 2007

Las vacaciones

Sevgili günlük,

Bugün İspanyolca'da kur atlama sınavına girdim, yarın ve ertesi gün ise kpss'ye gireceğim. Sorumlu bir aday olarak (henüz afyonum patlamadan yollara düşüp de sinir içinde okulu bulmaya çalışma macerasını es geçmek için diyelim daha doğrusu) bugün gidip sınava gireceğim okula baktım. Tek bir soru bile çözmeden girilen kpss'den kaç alınıyormuş testi no.1.

Pazartesi tatile gidiyorum. Yuppii! Kyo'dan bir bikini aldım, gencturkcell'e %25 indirim var. 15 gün yokum. Kafa dinleme tatili. Çandarlı'daki bir tatil sitesine internet bağlatan ilk kişi olma ihtimalim var mı? Böyle bir planım var, bakalım yapılabiliyor mu? Kitaplarımı ayırdım. Yüzüme 50 faktörlü güneş kremi sürüp, bütün gün kitap okumak istiyorum. Henüz bizim yazlık tayfasından kimse orada olmadığı için tek başıma olacağım ama Doruk yakın bir yerlerde. Annem de var. Bezme derecesine göre annem ve Çandarlı Kadınlar Topluluğu ile kağıt bile oynayabilirim. Haftasonlarında civar yerlere kaçmayı çok istiyorum. Alaçatı, Assos, Cunda. Biri ya da hepsi. Aman ne güzel olur.

Ankara'dakiler için bir öneri: Ivy Summer'a gitmediyseniz mutlaka gidin, görün. Pek güzel olmuş. Çayyolu Teb Otel'in hemen aşağısında kalıyor. Dün gece kızlarla çilekli margaritaları yuvarladık, çok memnun kaldık.

Yarışmaları sevdiğimi söylemiştim ya, geçen gün şöyle bir an yaşandı kim 500milyar ister'de. Türk televizyonculuk tarihi için büyük bir adım olduğunu düşünüyorum. Haluk Bilginer'i de çok severim ama gitgide Noel Baba'ya benzemiyor mu?
*
*
Bugün güzel bir gün. Turnenin 4te biri bitti. Kaldı 4te 3ü. Çok güzel çok güzel. Bu gece de güzel olacak. Özlemek güzel bişey aslında.
*
Oradan oraya zıplayan postuma son verirken, kendime iyi tatiller diliyorum. Haydi öptüm herkesi. Pazartesiden itibaren Ayşe's World Çandarlı'dan bildiriyor!

20 yorum:

gezicini dedi ki...

iyi tatiller, iyi dinlenmeler, iyi okumalar.
sevgiler
gorki
not. tabii sınavda basarılar!

Mr.TGM dedi ki...

İyi tatiller..
Bu arada ne turnesi bu???

daphnevega dedi ki...

gorki,
çok teşekkür ederim! bakalım bir rakı-balık gecesinin ardından ne oluyormuş kpss de:))

mr.tgm,
sanırım gözleri çizdirmek için miymiş neymiş. ya da ben kandırılıyorum :))

Fanfan La Tulipe dedi ki...

Olé! Buenas vacaciones!

Herbert dedi ki...

1/4 değil 1/5 bitti daha :(
hiç bitmeyecek galiba, ben de çilekli margarita içmek ve tatile gitmek istiyorum. onun yarine çökelekli börek ve iş bulabiliyorum.

daphnevega dedi ki...

fanfan,
Gracias! :)) *Şimdilik sadece bu kadar cevap verebiliyorum!*

herbert,
Haha! Hakikaten ya! sanırım benim kafa ilçe bazında çalışıyor! Çökelekli börek de fena değilmiş. Pazartesi bitiriyormuşsun sanırım sen, kolay gelsin, ha gayret :)

HMF dedi ki...

vakit cok guzel gecer umarim hepiniz icin:)bol bol dinlen, cok eglen..assosa gidersen kucukkuyuda yesilyurt koyune cik..:)

$afak dedi ki...

İyi tatiller! :) Ben tatil sezonunu bugün Radarlive'da Kilyos'ta açmış bulunmaktayım. Deniz ve kumu nasıl özlemişim anlatamam! :)

evinkedisi dedi ki...

Merhaba!
İade-yi ziyaret :) Bloğunu çok görsel ve renkli buldum. Benimki sana teyze konuları olarak gelebilir, yaşlanıyoruz :( İyi tatiller dilerken bir soru, bu şablon bizim blogger'ın şablonu mu? Çünkü uzun süredir aradığım genişlikte ve sade, yanıtını bekliyor, başarılar diliyorum :)

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

allah kavustursun mu dıyelım aysecim? ;P

daphnevega dedi ki...

hmf,
çook teşekkür ederim! Aklımda bulunacak!

şafak,
Kaba etini kaldır da çandarlı'ya gel, istanbul'dan 3 santim uzak yerlerde deniz ve kum arayacağına. Yarın sabah çıkıyoruz yola, kitapları doldurdum bavula, oh oh oh!

evin kedisi,
:) teşekkür ederim! ben çeşitli çeşitli okumayı seviyorum zaten, ne kadar çeşit o kadar iyi!:) Şablon, blogger şablonu. Adı da minima stretch. Kolayca bulabilirsin!!

aqua,
diyelim diyelim :))

Adsız dedi ki...

uzundur yazamıyodum...yazıyım dedim...
ii tatiller ayşemon...
gerçekten çok zor ve ağır bir yılı geride bıraktın...:D
kafanı rahatlatıp,bu geçirdiğin stresli günleri acısını tatilde çıkartırsın artık :D..
aslında 15 gün yeterli mi bilmiyorum ama idare ediver işte :D...

Güçlü dedi ki...

İyi tatiller Ayşe.

evinkedisi dedi ki...

Tamam, tahmin ettiğim gibi...Senin de eski olan benim şu an kullandığım şablonmuş sanırım :) Hemen geçiş yapılabiliyor mu dersin? Uyuz uyuz bir şeyleri kaybetme korkusu olmadan hani? Yoksa bu değişimi tatilden sonraya mı bırakmalı? Neyse, kendi kendime düşünürken yazmışım, tekrar teşekkür ediyorum, görüşmek dileğiyle. Minima strech'i bende de görürsen kızma olur mu :) Kendi bloğuma linkini ekliyorum :) Kendi gençlik yıllarımı hatırlatması açısından :)

ibeking dedi ki...

iyi tatiller..pek severim teyzelerle kağıt oynamayı ben....bende senin pek sevdiğin italyaya hatta sardunyaya gidiyorum ayşecim..bana da iyi tatiller :))

Tugc dedi ki...

:) 0yi tatiller, bol rahatlamalar:)

Aslı Cin dedi ki...

Ayşeciğim, iyi tatiller. Bikini almanın sonu yok. Yılın kaç günü tatil yapabiliyorum ki? Ama yine de bikini görünce dayanamıyorum işte...

daphnevega dedi ki...

selçuk,
Dalga geçme! Hem sen de İran'a gidiyorsun bak ne güzel!:)

güçlü,
Teşekkür ederim!!

ibek,
Sardunyaaa! Şimdi okudum yazını! Güzel güzel gez ibekcim, sana da iyi tatiller!

tuğçe,
Gelirken Aydın üzerinden geldik, ben de bakınıp tahmin yapmaya çalıştım Tuğçe belki de burada yok yok şurada oturuyordur diye ama sanırım başarılı olamadım. Baya yakınız Tuğçecim, bu taraflara gelirsen beklerimm!

aslı,
:) 53.5'u gösteren tartıyı okudum, sen giymeyeceksin kim giyecek aslı? :) Oh tadını çıkar :)

Adsız dedi ki...

Candarli'daki tatil sitesine internet baglatan ilk kisi kesinlikle diilsin, cunku Candarli'da internete girmekten baska yapacak baska hic birsey bulamayan (gunesten obek obek kactigim icin denize de girmeyen) ben de iki senedir baglatiyorum... Nasil bir yerdir orasi ya, zaten yazlik sevmem bi de Candarli yani, Ayvalik bile degil...

daphnevega dedi ki...

ipq,
:)) Demek ki her şey kişiden kişiye göre bu kadar değişebiliyor! Ben bütün kış Çandarlı'da geçireceğim bu zamanları bekler dururum. Burayı başka bir tatil beldesiyle kıyaslayamam bile. Çok küçük ve sakin olduğu doğru ama küçüklüğümüzden beri birlikte gelen 10-15 kişilik bir grubuz burada. İnsan sevdikleriyle her yerde eğleniyor galiba. Bütün gün kağıt oynamak bana en güzel tatil!:)