15 Ağustos 2007

mutlu haber!

Geleneksel rakı-balık gecemizin ertesi günü anca 1buçukta uyanınca telefonumda 6 cevapsız arama ve 2 mesaj gördüm. Cevapsız aramalardan biri oradandı. Hatta mesaj bile atmışlardı, maillerimi kontrol etmemi söylüyorlardı. Dün, o çok ısındığım, ilk defa girmeyi içten dilediğim şirketten beni kabul ettiklerine dair bir e-mail aldım. 14 ağustos 2007 gayri resmi olarak, 3 eylül 2007 ise resmi olarak işe başlama tarihim olacak. 1 sene beklediğime sanırım değdi. Bu kadar mutlu başlayacağımı tahmin etmiyordum. 10 dakika kadar yerimde zıpladım. Maşallah maşallah diyorum kendi kendime! :) Artık ben de çalışan bir bağyan olacağım. Umarım güzel olur her şey, iş yerime hep mutlu giderim ve beğendiğim ayakkabıları satın alacak kadar para biriktirebilirim..

*
3 Eylül'de işe başlamak ayrıca bonus oldu, böylece 17sinde çıkacağım Assos-Cunda ve kimbilir daha nere tatilini iptal etmek zorunda kalmadım. Yuppiii! Sevgili yaz sıcağında çalışmaktan bunalmış arkadaşlarım ekrana husumetle bakmasınlar, artık daha bir iç rahatlığıyla söylüyorum ki; seneye ben de aynı durumda olacağım.


Kendimi katiyen çalışacak gibi hissetmemekle beraber, Ankara'ya döner dönmez kafama dank diye inecek bu gerçeğin, benim tercih edebileceğim gerçekler içinde en çok aklıma yatan olması beni teseli ediyor. Serbest kıyafet mi yoksa takım elbise mi gerekli olduğunu henüz bilmediğim için kendimi kafamda resmedemiyorum da. Neyse ben su son doya doya tatil günlerimin keyfini çıkarayım zaten.


Yeme-içme-gezme konulu hayatımın ve dolayısıyla postlarımın iş hayatıyla birlikte sonlanmaması için maksimum gayret göstermeyi planlıyorum.


2 gün sonra Assos'a gidiyorum, fikir verenlerin hepsine teşekkür ederim, her şeyi not aldım, mümkün olduğunca çok şey sığdırmaya çalışacağım. Görüşürüz.

31 yorum:

nymphea dedi ki...

Hayirli olsun;) Cok sevindim. Umarim hic hayal kirikligina ugramazsin isinle ilgili. Su an icin de iyi tatiller, bol bol moral, sabir ve uyku depolamalisin bence:)

Adsız dedi ki...

ayşecim,çok sevindim.tebrikler.harika bir haber bu.mutluluklar,başarılar ve bol para diliyorum bu yeni yepyeni işinde.
asos'daki tatilin gönlünce olsun.bol mezeli,bol balıklı,bol rakılı;)denizi de unutma,bir iki kulaç da atıver benim için :)

duygu.

mahallenin delisi dedi ki...

negzel mutlu haberler duymak! herşeyin gönlünce olması dileğiyle, yeni işinde başarılar ve mutluluklar dilerim =)

dreambyduru dedi ki...

hayırlı olsun...mutlu çalıştığın sevdiğin bir işin olsun böylece çalıştığını hissetmessin...ben de 20sinde İtalya'ya gidiyorum ve sana soruyorum? mutlaka ye, iç, uğra dediğin adreslerin varsa paylaşır mısın? (venedik, roma ve floransa için)

HMF dedi ki...

hayirli olsun yeni isin..umarim beklediginden daha da cok mutlu olursun:)

jelatin dedi ki...

Hayırlı olmasını diliyorum ve bu güzel haberi güzeeel ve serin bir Ankara akşamındaaa; omzumuzda kaşmir şallarımız ve buzzz gibi beyaz şarabımızla kutlayalım diyorum.

gezicini dedi ki...

ooo cok sevindim, çook. hayırlı ugurlu olsun, insallah gönlünce olur.
tekrar iyi tatiller...
sevgiler
gorki

Adsız dedi ki...

öncelikle, böylesine güzel bir haber için gözün aydın diliyorum. ve bol şanslar.. inşallah hayırlı, uğurlu olur senin için.
asos tatilini de doya doya geçir. rakı balık mis gibi deniz havası.. ımmm süper..
iyi tatiller..

Aslı Cin dedi ki...

Çok sevindim Ayşe'ciğim, hayırlısı olsun.

Gerçekten de aynı saatlerde iki zıt şeye seviniyormuşuz :)

Trendtastic NY dedi ki...

Yeni isin icin tebrikler. Bence bu en keyifli tatillerinden biri olacak. Dondugunde seni heyecanlandircak bir isinin seni bekliyor oldugunu bilmek, tatilin tadini daha da arttirir. Cok iyi eglenceler

Mr_TD dedi ki...

tebrikler ve güzel tatiller :D

bizim icinde dinlen,gez,toz,uyu,denize gir :)

sevgiler,
TD

Fanfan La Tulipe dedi ki...

Tebrik ederim ayse, ustune bir de tatil, senden mutlusu yoktur artik. Kucuk bir de is cikti sana, tatil anilarinin yaninda: Mimlendiniz cicim. Konumuz en guzel yalanlar!

Esterhazy dedi ki...

oooooooo nebrikler nebrikleeeeeeeeee...en sevdigimiz Ayse gezmeyen, calisan Ayse:) saka maka insalla gonlunce olur her sey, hayirli ugurlu olsun.

burcu dedi ki...

Cok tebrikler Ayse. Yeni isinde basarilar dilerim.

selcuk! dedi ki...

ayşemon;
çok çok tebrikler ve hahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahhaha :D...
ne demek istetidimi anlamışındır heralde...

selçuk...

derinlal dedi ki...

Ayse cim ben aranıza yeni katıldım.ama blogunu uzun zamandır takip ediyordum.yeni işinde ve yasamında basarılar diliyorum.

Unknown dedi ki...

aysecim, tebrikler. tatilini de iptal etmek zorunda kalmadın ve istedigin is icin kabul edildin. senden mutlusu yok eminim. yeni isinde basarılar!

Murat Ozdemir dedi ki...

tebrikler, bol sans

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Hayırlı olsun Ayşe! İstedğin yer olmasına çok sevindim. Umarım herşey çok ama çok güzel olur! Başarılar:)

Sebla.

Ozgur Gercek dedi ki...

ayşecimm çok sevindim bu güzel habere, üstelik o iş görüşmesinden sonra yazdığın yazıyı ve ne kadar istediğini hatırlıyorumd, dahada mutlu oluyorum senin için :) başarılar ve bol şans, işten önce tatil süper gidecek, iyi gezmeler :)

YILDIZNAF dedi ki...

Merhaba,
Gonulden tebrikler. Istediginiz yer olmasina cok sevindim. Yeni bir blogger olarak yazilarinizi birkac kez okumustum ama hic yazmak kismet olmamisti. Sevinciniz oyle hosuma gitti ki tebrik etmek istedim.
Size bir sorum olacak bu arada. Icindekiler kismini nereden olusturabilirim bir turlu bulamadim, gozden kacirdigim birsey var herhalde, yardimci olursaniz sevinirim, sevgilerle...

JTB (JourneyToBlue) dedi ki...

cok sevindim guzelim:)
ohh keyfini cikar bu son tatillerin:)
artik darisi benim basima..
nasil mi?
"yeni bir is, yeni bir ev,bana yeni bir hayat lazim.." sarkisini bolca soyluyorum da bu aralar..

Nisan'ın Altısı dedi ki...

Çok güzel anlatmışsın mutluluğunu.. Böyle anlatılınca komple bir yabancı olan ben bile sevinebiliyorum iş bulmana. Tebrik ederim. Bu arada tatilin de hakkını vermişsiniz gördüğüm ve okuduğum kadarı ile.

Adsız dedi ki...

Tebrikler Ayşe umarım aklın ve hayalindeki gibi bir iş ve işyeri ortamı seni bekliyordur.
Ama şimdiden söylemeliyim hiçbir şey ama hiçbir şey şu evkızı olmanın yerini tutmayacak çalışan bağyan seni:)
ne tuhaf dünya biz emeklilik için geri sayıyoruz sen başlamak için can atıyorsun
şimal

Fast food kültürüne inat tabakta lezzetler... dedi ki...

Çok güzel bir hafta sonu diliyorum.
Sevgiler…

Adsız dedi ki...

Tebrikler Ayse!
Iyi bir baslangic olsun. Yeni garip dünyasina hosgeldin :)
Sadece keyifli yanini ve güzel insanlari görebilmen dilegiyle,

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

tebrikler

daphnevega dedi ki...

HERKESE ÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİM!! :)

jewel dedi ki...

ilgili satırı okuyana dek, çalışan ve henüz yıllık iznini kullanmamış bi bağyan olarak "ekrana husumetle bak"mıştım.sonra aniden toparlandım tabii.. =P hayırlı olsun efendim, başarılar şimdiden.. =)

Goddess Artemis dedi ki...

Hayırlı olsun, umarım her şey dilediğiniz gibi olur! :o)

Bir de, mimledim sizi!

Kapıldım Gidiyorum Mim Dalgasına (*)

Unknown dedi ki...

Ayse cok sevindim hayirlisi olsun, beklemeye degdi hersey gonlunce oldu :) ben cok yogunlastim tabiki bu ara 2 hafta kaldi cunku dugune :) inan ruyamda bile insanlari masalara yerlestiriyorum birileri ayakta kaliyor :))))