8 Mayıs 2008

denize doğru geeel geeeel.

5 ay sonra aynı şehre, tam 14 ay sonra, tam aynı yere. Longweekend diyorlar, fikri bile hoş! :) Yine bavulu efektif kullanmayı beceremedim. Hem de elimdeki detaylı listeye rağmen. Galiba artık bu konudaki gayretimin sadece zevkime yönelik olduğunu ve aslında bir işe yaramadığını kabul etmem gerekiyor. Sabaha kalan işler: Duştan önce ojeleri yenilemek, duştan sonra yüz temizlemeye dair kendim ettim kendim buldum setini, şampuanı ve en son tarağı bavula koymak. Sonra da au revoir!
*
Ulvi sebeplerle destekli küçük tatilde, şimdilik 23 derece görünen hava bize biraz torpil yapsa, birkaç derece daha artıverse.. Ben de azıcık yüzsem, güneşin altında yatsam, hatta yansam. Çok harika olmaz mı?
*
Kafayı dağıtmaya ihtiyaç çooook, gelecek günlere hazırlık yapmak, enerji depolamak gerekiyor bir yandan. Mayıs'la Nisan arasında kalırım hep, en çok hangisini seviyorum diye. Galiba bu sene en çok Mayıs''ı seviyorum.
*
Ben pazara kadar yokum. Deniz görmeye gittim, gelicem.

4 yorum:

Esra :) - kadincablog.blogspot.com dedi ki...

ne güzel ayşe bizim yerimize de dinlen :)

Adsız dedi ki...

iyi tatiller Ayse cim, iyi dileklerin icin de ayrıca tesekkur ederim, dilerim hepimizin istedigi arabası olur ve onunla mutlu saglıklı dolasır. Bu arada Sen nasıl izin alıp kactın imrendim dogrusu, ben de haftaya 19 mayısdan yararlanıp mardin ne gidicem, Anadolujet ile...ucaktan memnun kaldıgını ümit ediyorum. Sevgilerimle, Defne....

huysuz dedi ki...

su otel. süpper! bonnes vacances!

Adsız dedi ki...

Gözlerim ağrıdı okuyacağım diye ama postları bitirmeden bırakmıyacağım.Su otel benimde en sevdiğim yerlerden biri.Alaçatı,Ayvalık,yemek kursu,İstanbul hepsi karıştı birbirine.
Antalya'dan sıcacık bir hava yolluyorum size=)