1 Şubat 2009

ben de bu Davos'un nesine geldim

Birisi Cumartesi akşam yemekteyken benim makinamla bu fotoğrafı çekmiş. Kimse çok teşekkür ederim, fotoğrafı çok sevdim! Margaritaları içenler çok memnun kalmadılar aslında. Ben Esra'nın ev yapımı margaritasını tek geçiyorum!

Ayşegül burada. Ve görüldüğü üzere re-union oturumları devam ediyor. Cumartesi akşam Las Chicas XL'in gürültülü ortamında konuşmaya çalışmaktan sesim kısıldı. Sonrasında karaoke için gittiğimiz barda karaoke olmadığından dolayı (!) geceyi Starbucks'ta Türkiye'yi kurtararak sonlandırdık. Ki bu Ayşegül'le beraber yapılınca en sevdiğim şeylerden biri.

Facebook'ta açılan sosyal sorumluluğumsu (Gazze katliamını protesto ediyoruz, Eminim Türkiye'nin soykırım yapmadığını düşünen on yüz bin milyon kişi bulurum, Hepimiz Ergenekonuz vb.) gruplarına katılarak üzerine düşeni yaptığını sanan gençliğimiz gibi "Ayşegül yuvana geri dön!" isimli bir grup kurmayı planlıyorum. (Ben de anti-melih gökçek'e üyeyim, unutmuşum. Zaten şu an ülkenin gidişatını aval aval seyretmekten ve bu konuda bol bol çene çalmaktan başka bir şey yapabildiğimi de iddia edecek değilim.) Ayşegül grubunu kurarak beyin göçünü önlemek (valla tek derdim bu) konusunda insanlık için büyük bir adım atmış olabilirim.

Şubat olmuş. Günleri bırak, yıllar akıp gidiyor resmen. Ki bu da aval aval seyrettiğim diğer bir konu.

4 yorum:

Deniz dedi ki...

Ayşe gerçi ben facebooktan çıktım ama, grup açtığında direkt geri dönerim :) Başlığın müthiş. Senin Davos ile ilgili yazını okumaya geldim, kendimden emin... Başlık yeterli geldi :) Süpersin desem?

J dedi ki...

Öndeki benim margaritam ben mi çektim acaba ama yok yok ben çekmedim.

Adsız dedi ki...

one minute one minute!!!! :)

Adsız dedi ki...

bir kerem o one minutes :P
şimal