9 Şubat 2009

ben seni sevduğumi dünyalara bildirdum.

Bu ara hayat hareketlendi.

Ceren ve Ömer nişanlandılar! Çok eğlenceli bir nişan oldu. Hep çok mutlu olmalarını diliyorum! Benim çook sevdiğim bir çift onlar.. Nişanın yemekten sonraki eğlence kısmında liseden 100 kişiyi gördüm. Sanki TED lokali gibi olmuştu Hoks :) Elbisemin üzerine biraz şarap döküldü ama pek belli olmadı.


Çok güzel filmler seyrediyorum. Ardı ardına gelen Slumdog Millionaire, The Curious Case of Benjamin Button, The Reader, Doubt, Milk, Frost/Nixon gibi filmler bu sene Oscarların, uzun zamandır mahrum kaldığımız şekilde çok eğlenceli ve kapışmalı geçeceğini müdjeliyor. Ben de ağzım kulaklarımda hergün film seyrediyorum. Evet evet, geleneksel Oscar tahmin yazısı geliyor. Azz sonra.



Annem geçen gün ilginç bişeyler yapmış. Bir tanesi maş fasulyesi salatası, bir tanesi de yalancı içli köfte. Yandakini tanıştırayım, maş fasulyesi salatası. Süper bişey ve yapmak da çok kolaymış annemin dediğine göre. Kaşık kaşık derken koca kaseyi biritebilirsiniz. Maş fasulyesini sevelim koruyalım. Kırmızı ve sarı biberlerle renk katabilirsiniz ama temel maddeler yeşil soğan , maydonoz ve limon. Haşlanmış fasulyeye ekleyin, mucizeyi görün :)

Bir de 3 süper dikkatli okuyucuyu tebrik ediyorum. Nasıl anladınız bilmiyorum ama evet Star Haber'deki bendim :)

Maksi'nin sağlık sorunları yüzünden neredeyse hiç uyuyamadım dün gece. Bu gece umarım güzel bir uyku uyuyacağım. İyi geceler!

11 yorum:

Unknown dedi ki...

Cerenle Ömere derim ki Allah tamamına erdirsin hep tek yastıkları olsun tek yatakta :)
maş fasulyesi ismiyle cismiyle bir iticidir bana neden bilinmez yemedim oysa...
starda bulunma sebebin? ben de nikelodeon kanalından fırsat bulursam haber izleyeceğim de dikkatli okuyucu olamadım ama sor çizgi filmlerden bak nasıl biliyorum her bir şeyi :))

Ve deeee Maksi ye şifalar en acilinden...

Adsız dedi ki...

teşekkürlerrrr teşekkürler...
:)
walla çok zor olmadı anlamak:p
haberi istanbul'da biyer gözüyle izlerken seni görünce aha! bu kesin Ayşe! bura da istanbul olamaz diye şehir bildirmelerini bekledim emin olmak için ama kesin kaynaktan öğrenmiş olduk da beni şaşırtan başka bişey oldu.
Ben yazılarını okurken seni seslendiren bir ses varmış içimde,yani senin sesinle okuyormuşum yazıları(hani filmlerde gelen mektupları yazanın sesinden verirler ya onun gibi),tabi bahsettiğim senin sesin olmayan benim uygun gördüğüm bir sesmiş. Bunu sesini duyunca farkettim,benim sana uydurduğum ses daha bi inceymiş ve hala o ses eşlik ediyor okurken,değişmedi henüz,biraz konsantre olursam değişir belki,yada öyle kalsın sorun değil;)
??çok mu karışık oldu sabah sabah:)

Adsız dedi ki...

Star haber izlemedim, ühühü neyden bahsediyor bu kalabalık :(

Bu maş fasülyesi salatasının buğday+mercimek versiyonu da çok güzel oluyor. Bence yeşil soğan ve limon birleşince en tatsız şeyi bile güzelleştirebiliyorlar. Ya da ben limonlu yeşilsoğanı çok seviyorum bilemiyorum.

Sevgiler...

L@L dedi ki...

*Star haberi kaçırdığıma bukadar üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi Ayşecim .(

*Maş fasülyesi tarifini en kısa zamanda denicem.

*Maksi umarım hemen iyileşir!

Adsız dedi ki...

yaa insan bi haber verir dimi yaaa :)
göremedim ben.
-mine-

dreambyduru dedi ki...

aaaa o sen miydin? ben de izlerken aklıma geldin ama nedens epek bir genç geldin bana...tamam kızma kızma gençsin zaten:)

Unknown dedi ki...

fakat o the reader nasıl bi' çarptı beni.Keyt Vinslıt'a gönlümün oskarını verdim.Frost / Nixon'ı da şimdi indiriyorum.hakikaten bu sene aday filmler çok başarılı.Bi' tanesi içinde "yahu ne keko bir 7.sanat örneğidir o" demek mümkün değil.ayrıca hangi ara selebriti oldun ? hergün izliyorum star haber'i -babam sağolsun- ve hangi ara gözüktünde haberim olmadı ? En az her oskar adayı filmin başarılı olması kadar garip bi' durum senin olduğun haberi ıska geçmiş olmam.

Adsız dedi ki...

Star haber davası nedir?
meraklandım bende...

Adsız dedi ki...

nasıl kacırdım yaaa :( zaten cok merak ediyorum seni

daphnevega dedi ki...

funda,
yemek kursuma gelmişlerdi, sebep bu!

titrekkelebek,
valla bana da kendi sesim gibiymiş gelmedi zaten :)

kisd,
kapari de varmış içinde, onu yazmayı unutmuşum!

lal,
teşekkürler, amin diyelim :)

mine,
tamamen unutmuştum ben de..

moonlin,
hımm televizyonda mı gençtim anlayamadım. 27 oluyoruz artık, çok da genç sayılmaz tabi..

cornelius,
ben de çok beğendim reader'ı ve bu sene oldukça heyecanlıyım ödüller için (bana ne oluyorsa!).

anonim,
aslında mühim bişey yok. benim yemek kursuma geldiler, bizimle konuştular. ben de italyan mutfağı seviyorum en çok filan diye bıdı bıdı konuştum. tam bunu unutmuşken birden haberlerde yayınlanıverdi. blog okucuları da amma cinlermiş ki benim burada bir tane resmim olmamasına rağmen beni tanımışlar! olay budur.

betsy,
fazla bir numara yok, söyleyebilirim :)

Ayşe dedi ki...

sevgili ayşe merhaba,
ben kendime yeni bir blog yapmaya başladım.Biraz zaman alacak :)) hala çözmeye çalışıyorum. Benden başka ayşe varmı diye şöyle bir baktım senin bloğunu gördüm. Çok güzel. Esas şaşırdığım , bu güzel salatayı koyduğun kase bizim üretimimiz.hem şaşırdım hem sevindim.hoşuma gitti.
benim bloğum ayseninyolu.blogspot.com
arasıra sende beni ziyaret edersin belki :) sevgiler.
ayşe.