5 Ağustos 2009

exhausted

Bugün Kelime Oyunu'nda muhasebeci bir arkadaş "doğayı ve kır yaşantısını anlatan eser tipi" şeklinde sorulmuş soruya "pastoril" cevabını verdi. Hahahaha.
*
Bir de hiç susamayan, bu konuda gerçekten zorluk çeken bir abla vardı ve düşünün pek muhabbet etmeye elverişli bir yarışma olmadığı halde, evdeki artık bez parçalarından çocuğuna kendi elleriyle oyuncaklar hazırladığı çünkü bu şekilde hazırlanan oyuncakların çok daha değerli olduğu ve zaten çok yakışlı olan oğlunun da bunları en çok sevdiği şeklindeki önemli bilgileri 3 saniye içinde bizlerle paylaştı. Sonra da gitti dandik ötesi bir puanla günün birincisi oldu.
*
İnsanlarla dalga geçmek sanırım benim motivasyonum.
*
*
sss

Tatil için ihtiyaçlarımızı gidermek için hiç vaktimiz olmayınca aslında o ihtiyaçlar o kadar da gerekli görünmemeye başlıyormuş. Benim 3 gün içinde saçımı boyatmam, kaşlarımı yaptırmam, kendime doğru düzgün bir güneş gözlüğü almam, siyah ama diğer bikinilerle de uyan bir parmak arası terlik bulmam, götüreceğim filmleri ayarlamam, istediğim kitapları satın almam gerekiyor; ki migros ve bilimum yerlerden alınacak şampuandı filan onları söylemiyorum bile. Ben eskiden tatile psikopatça hazırlık yapıp giden bir insandım. Gideceğim yerlerle ilgili en ince ayrıntıya kadar araştırırdım. Aslında şimdi de yapmak istiyorum ama sanırım artık Çeşme'nin bilmediğim bir noktası kalmadı. Böylece mu madde kendiliğinden elenmiş oldu. Bir de tabii ki bavul yapma ritüeli var. Bunlar için toplamda ne kadar vaktim olduğunu hesaplayalım: 12! İlk olarak saçımı boyatmaktan feragat etmiş bulunuyorum. Bakalım cuma akşamı daha neleri becerememiş olacağım. Hiçbr şey umrumda değil, sadece bavul yaparak dahi olsa bir an önce tatile gitmek istiyorum. Victoria's Secret bikinilerim de hala gelmedi ya hakikaten bak şimdi hatırladım. Allahtan annem geldi de terziye gidecekleri filan o halletti. Bana deniz çantası da aldı. Hem de baykuşlu.
*
Diyet devam. Bademli Magnum'u çok canım istediği için yedim, o yüzden o sayılmıyor.
*
ssss

Grotesk'teki Yuriko'nun neye benzediğini düşünerek uyunan gece sayısı 20 oldu herhalde. Filme çeksinler şu kitabı ya.
*
sss

Mert'in hamsterı bütün gece tekerlek çevirmeye devam ediyor. Dün gece gidip Mert'in odasının ışığını açık bıraktım ki aptal şey gündüz sansın ve dursun. Hakikaten işe yaradı. Bir kez daha gece 3'te bu sese uyanırsam hayvanı camdan atmamayı becerebilecek miyim? O ne gayret ama görmelisiniz. Sanki Şans Kapıyı Çalınca'da yarışıyor bizim salak. Hala bir fareyle yanyana odalarda yaşadığıma inanamıyorum.
*
Güya bugün 10'da yatacaktım. Buonanotte.

1 yorum:

bebe dedi ki...

eğer fikir istersen diye ayşe...
1.quicksilverda siyah üzeri desenli hoş terlikler var...
2. gözlük konusunda ise neredeyse her taraf %50 indirimde, şahsen ben rayban gözlüğümü yarıya düşmüş şekilde bulup üzerine atlayarak aldım..

bavul hazırlamaksa bence en zevklisi bu işlerin...

iyi tatiller...