28 Ekim 2009

Haydaa!

Herkes eski hayatında Kleopatra ya da Nefertiti olacak değil ya.. Ben eski hayatımda kesin Mustafa Ceceli denen adamın karısı, sevgilisi öyle bir şeyiydim. Ben o adamın sesini bir yerden tanıyorum. Sesi, ne olduğunu hatırlayamadığım bir şeyler çağrıştırıyor; duyunca içim kötü oluyor. İşin tuhafı bence sesi öyle güzel bile değil. Tipi konusuna hiç girmeyelim. Gerçekten.
*
Kafamı karıştıran iki nokta var:
1. Ben o eski hayatımı yaşayıp bitirmişken, Mustafa Ceceli neden hala Mustafa Ceceli olmaya devam ediyor, onu bilemiyorum.
2. O kadar büyük kafalı biriyle evlenmiş olmam mümkün değil.

8 yorum:

HaNdE... dedi ki...

büyük kafa yorumu bugün ki kopuşumdur benim :))))) Allah iyiliğini versin :))

AydınKoza dedi ki...

İlahi Ayşe :) neden mustafa ceceli acaba bak bende merak ettim :)

Adsız dedi ki...

sesi ümit sayın ı hatırlatıyor

Esterhazy dedi ki...

buyuk kafa konusunda bazi insanlari incitiyorsun ayse haberin olsun :)

Canan dedi ki...

Çok şekersin ya! İlahi gece gece hiç güleceğim yoktu.

Sevgilerimle,
Canan

Adsız dedi ki...

ilahi ayşe çok güldürdün beni mustafa ceceli haa:)
ama bana bu hikaye bir yerden tanıdık geldi sene 1998 99 fln lisedeyim ailece marmarise 4 yıldızlı bir otele tatile gitmiştik,çok enteresan otelin barmeni bende de aynı hisleri uyandırmıstı sanki önceki hayatımda kocam gibi, sesi hareketleri o kadar bilindikti ki bana göre,garip çağrışımlar uyandırıyordu adını koyamadığım aklım cok karısmıs kendimi cok garip hissetmiştim, işin komik tarafı adam yaklasık 1.90 kusur boyunca incecik sarısın bir tipti yani en nefret ettiğim erkek modeli...:)
insan çok karışık bir canlı çözebilene aşkolsun:)
sevgiler
ada

Adsız dedi ki...

cok alakasiz ama ankara'da arkadasim askerlik yapiyor. cuma gunu ankara'da kalip cumartesi onunla beraber vakit gecirecegim anakara'da cuma gecesi icin ne onerirsin ?? ama mutlaka guzel bir drink alip rahat olabilecegim bir yer oner

Canan dedi ki...

Ayşe'cim siteni bugün doyasıya inceledim. Tek keliyle muhteşemmm! Senden ayrıca bir yemek sitesi bekliyorum. Çok cici bir tarzın var. Sıkmadan ve iştahla anlatıyorsun:)

Sölediklerimi düşün canmcım. Güzel yanaklarından kocaman öptüm,
Canan