8 Ekim 2009

MAG Ekim!

MAG Ekim sayısında "Çocuk da yaparım, kariyer de" konusu hakkında çok mühim fikirlerim yer alıyor. Buyrun:

Yazı burada!
sahife 114.

9 yorum:

İlk... dedi ki...

114.sahifeye gelmek biraz zor olsa da okumaya değer di... :)

dergiye de şöyle bir göz gezidirme fırsatı oldu hem, iyi oldu yani...

konu çok güzel inan, son bir kaç yıldır çevremde ki kadınları inceliyorum, çalışan, çalışmayan, çocuğu olan olmayan,bekar yada evli... kadın olunca mevzu uzun ve derin...tek bir şey gözüme çarpıyor hep nedense, üzülerek söylüyorum ama iş hayatında da özel hayatlarımız da da erkek egemenliği ne kadar çağ atlasak da değişmiyor, değişmeyecek de sanırım...suçlu aramaksa ne kadar doğru olur bilemiyorum...

sevgiyle...

aqua / ~~denizbahcesi~~ dedi ki...

yazı güzel herzamanki ayse akıcılıgı!!! fakat oyle bır yazmıssın ki aysecim okuyan 27 degıl de 40 sanacak :)
d.sener fikrine katılmıyorum bence o deli gibi iş hayatını özlüyor habire ''sitcom olursa dizi cekerim,hersene 1-2 kampanyam var ''diyor arkadasınız e.sallı dan tv ıle ılgılı tavsıyeler alıyormusunuz dendıgınde sınırlenıp ''ne munasebet'' deyıp hasetını bellı edıverıyor.yıne de herseye ragmen ılgımı ceken bır ınsan bır de bu kadar ''guclu'' gorunecegım dıye ugrasmasa!!!

$afak dedi ki...

Bu online bi dergi mi? Değilse neden yazın internette var? Misal ben neden alayım bu dergiyi zaten istediğim yazarı okuyorum? :)

Handan dedi ki...

ben bulamadım yazıyı net üzerinden ya adınız ayşe değil ya ben bulamadım:(

Adsız dedi ki...

dergi online olarak okunuyor sanırım pdf olarak download etme imkanımız var mı?
bir de sormak istiyorum senin sayfanda sağ tuş çalışmıyor bazı yazılarını kayıt edip saklamak istiyorum bazı gezi yazılarını ve yemek tariflerini bunu nasıl yapabilirim?

earwen dedi ki...

ben ortada çocuk olmadan kendimi hiçbirşeye yetişemiyor gibi hissediyorum!!:)) ama çalışmadan önce de böyleydi bu..ya da evlenmeden önce..bu her zaman böyle..tabi ki lisedeki halinle kalmıyor sorumluluklar..ama kadın olmak her zaman daha zor.. çocuklu, çocuksuz, evli, bekar, işsiz,iş sahibi..en iyisi sanırım hepsinde de de süper olmaya çalışmamak..ben kendimin kahramanıyım zaten başkalarının olmasam da olur diye düşünmek..peki ben bunu yapabiliyor muyum, böyle düşünebiliyor muyum? hayır tabi ki:)ay kaptırdım kendimi yazdıkça yazıyorum:)kadın olmak dünyanın en zor işi, ben bunu bilir bunu söylerim:)

Adsız dedi ki...

Bu yazı, "elbette bir D. şener de olunabilir, neden olmasın" demiş olamaz dimi?

daphnevega dedi ki...

ilk,
evet. bence de önemli olan aslında ne istediğini anlayabilmek. herkes öyle yapmak doğru diyor diye kariyer ya da çocuk yapmamak. aman bilmiyorum işte benim de kafam karışık :)

aqua,
ben çalışmak istediğini belirten bir cümlesine rastlamamıştım genel olarak her cümleye "ibrahim" diye başladığını biliyorum ama :)

şafak,
sadece online değil, basılıyor. hiç elinde tuttuğun dergiyle online bir olur mu şafakcım yahu? gidiyoruz alıyoruz hemen bir tane. getirip arkadaşımıza imzalatıyoruz filan, aaaa.

handan,
114.sayfada bulabilirsin.

anonim,
sağ tuşu düzeltmiştim aslında. dergi indirilemiyor maalesef.

didem,
haha katılıyorum :) her türlü zor. bir de galiba bazıları hiçbir şeye yetişemeyip bunu takmıyor, biz de hiçbir şeye yetişemeyip bunu dert ediyoruz..

anonim,
bunu tercih edenleri de çok kınamamak gerekiyor, aslında doğru yanlış yok ne istediğin var diyor sanırım :)

Adsız dedi ki...

evet şimdi düzelmiş sağ tuş.
bu durumda arşivi en baştan ikinci kez okumam gerekecek:))))