16 Kasım 2009

Hiçbir şeye yetişememenin bir hayat biçimine dönüşmesi


- Babam organik pazardan Bugs Bunny havucu almış.

- 2012 uzun zamandır seyrettiğim en uyduruk filmdi. Neyse ki sonunda Pazar: Bir Ticaret Masalı'nı seyrettim. Tayanç Ayaydın'ı tanımıyordum, çok sevdim. Mammoth ise beklediğimden iyi çıktı. Benzemez Kimse Sana şarkısını Gael Garcia Bernal'e hediye ediyorum.

- Yeni açılan Rum meyhanesi Komşu'ya gittik. Bayıldım, çok çok eğlenceliydi ama kalabalık gitmelisiniz. Aynı mekanda iki tane gelinlikli insan olma olasılığı kaçtır acaba? Bir de bekarlığa veda partisi. Meandros'taki ekip buraya geçmiş. Müzik harika. Yemekler de iyiydi. Sonra da değişiklik olsun diye Hoks'a gittik!

- Galiba ciddi ciddi Almanca öğrenmeye başladım. 5 ay olmuş neredeyse başlayalı. Almanca gerçekten çok sevimsiz bir dil olsa da, hoca o kadar başarılı ki, kulağa korkunç gelen bu dili biraz da olsa sevmeye başladım. Alles in ordnung!

- Hep aynı şarkıları dinliyorum. Yeni ve güzel şarkılar keşfetmeye hiç vaktim yok diye üzülüyorum. Birileri benim müzik dosyalarıma baksa ve bana "bak bunları sen kesin çok seversin" diyerek bana bir sürü yeni müzik yüklese diye hayal kuruyorum.

- Nasıl bitiyor bu haftasonları böyle üç dakikada, hiç aklım almıyor. Bu hafta yapmam gereken çok şey var. Hava tek basamaklı derecelerdeyken de canım hiçbir şey yapmak istemiyor.

4 yorum:

zargana dedi ki...

müzik önerileri için lastfm öneririm. sana önerdiklerini de fizy.com dan tatma şansın olur. :)

Fashioncholic Girl dedi ki...

ben de nefes ve yukarı bak'a gittim ve yukarı bak'ta cidden çok güldüm :D

ve 4 yıldır almanca görüyorum , ingilizcenin anasınıfında almancayla verilmesi gerektiğini düşünüyorum ...

bi ara bana müzik hakkında bilgi veren , bana yeni şarkılar atat ni insan vardı ki bu çok güzeldi , artık yok , aynı şeyleri dinliyorum

durumum çok da farklı diilmiş hani :p

Adsız dedi ki...

Günaydın:)
Şu sevimsiz Almanca'yı bile "sevdiren " hocanın adını ve yerini söyleyin de benim de seneler süren Almanca maceram bir sona ersin artık:)
Müzik konusunda da sen en sevdiğin 20 parçayı listele,biz de sana öneriler de bulunalım ya da dur hangi ruh halinde neyi dinlediğini söyle belki daha kolay olur öneride bulunmak.
Sevgiler..

ramon sanchez pizjuan dedi ki...

alternatif müzikler için stereomood.com u önerebilirim. ben de yeni keşfettim harıka bı sıte :)