13 Ocak 2010

sushiler ve sütyenler

Etsy'den sushi derlemesi. Bunları gerçekten insanlar kendileri mi yapıyor diye merak ettim. Nasıl olabilir ki? En ilginci yüzük. O chopstickler hemen biryerlere takılıp kırılır muhtemelen ama yine de bana göre sanat eseri.
*
Etsy'de göğüs kanseri için de birçok satış yapıldığını gördüm. Bazı ürünlerden satın alınca sizin adınıza kanser araştırma derneklerine bağış yapılıyor. Vakıf elbette Susan G. Komen vakfı. Kanser araştırmaları konusunda her zaman adı geçen bir vakıf ama Türkiye'de değil. Bunu görünce aklıma geçen hafta Facebook'ta başlayan durum güncellemesi furyası geldi. Sütyen rengini tüm dünyaya açıklamanın göğüs kanseri hakkında farkındalık yaratacağına inanan sevgili hemcinslerimin, saftirik bir gayret mi yoksa ufak bir heyecan arayışı mı olduğunu anlayamadığım katılımlarına bir kez daha güldüm. Böyle saçma bir şey olabilir mi? Bir insanın kendi sütyen rengini açıklamasının dünyada gerçekten bir şeyleri değiştireceğine inanması gerçekten mümkün mü? Yok değilse, bunu nasıl eğlenceli buluyor olabilir? Aman da aman çok hanımefendi aile kızı değilim tamam da, bu kadar da değil.

9 yorum:

$afak dedi ki...

Nası sütyen rengi?

Bi sürü arkadasımın yanında yazan renkler bunun için miydi geçen bi 10 gündür? :)))

Hahahahah çok komikmişşş.

Doorstepping dedi ki...

BUnları görünce aklıma geldi;
Japonya'dan aldığım Sushi buzdolabı magnetlerim vardı 1 ton.
Onlardan broş yapayım bari :)))

gülcan dedi ki...

aaa ondan mı kız arkadaşım siyah yazmış deli ayol bunlar

zynep dedi ki...

tek kelime ile bravo, aynı konuyu bende post edecektim, ama benden önce bir hemcinsim yazmış bile, valla tebrik ederim:) madem destek olacaksınız, daha yararlı bir iş yapın demi, facebooka yazdınız ne oldu, farkında mı oldunuz ya da her ay rutin kontrol mü yaptınız, ya da nasıl bir destek oldunuz...falan filan
cıkk cıkk...

ozlem dedi ki...

Biz tanışmıyoruz ama ben seni seviyorum hergün bakıyorum yazmışmısın diye, bir yandan işim bir yandan yüksek lisans derken vaktim pek yok ama fimo hamurdan aldım sömestr arası verince okul yapıcam, eğer güzel bişeyler çıkarırsam ortaya sana haber vericem ve kabul edersen armağan edicem:)

sevgiler
ozlem

Abuk Kraker dedi ki...

facebook taki o renk iletileri sutyen rengiymiş demek gunlerdir anlam veremediğim
:D sağol ayşe

yashkam dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=o7W0GPa4DPg

ayseeeee
fimo=cupcake
izle mutlaka:)

yashkam dedi ki...

http://www.youtube.com/watch?v=IfzR3CUzsZA
bak bi cupcake daha

ahahah fimolarla kafayı bozdum ben de. makarna hamuru açma makinam da geldi bugün...tabii ki fimo hamuru açmak için:)

hayatımınherrengi dedi ki...

Ben bunları yirim yaa (: