5 Mart 2010

Size günün şok haberini veriyorum: Christian Louboutin gizli bir Süreyya Yalçın hayranıymış!

Bu Barbie'yi Coolspotters'da gördüm. Görür görmez de aklıma Süreyya Yalçın'ın mavi çizmeleri geldi.
*
Ben bu Süreyya hanım kızımızın kendisinden çok korkuyorum. Adama bir vursa yere serecekmiş gibi hali var. Sanki Bülent Ersoy'un gençliği gibi. (Kız oğlan kız diye bir laf var ya - evet biliyoruz ne demek olduğunu- aslında gerçek anlamını taşıyor olsa tam da cuk diye oturmaz mı Süreyya Yalçın'a? ) Sanırım hanım kız oğlan kızımız beş kez kadar evlendi. Adamlar korkmuyor bundan demek ki, bravo. Ben evde görsem kaçarım vallahi. Bir de sürekli tüylü tüylü postlar içinde. Bana fenalık gelir. Üzgünüm Süreyya, aynı eve giremeyiz. Barbie'yi eve alırsam da sanki Chucky ile aynı odada uyuyormuş gibi huzursuz olurum. Seninle yollarımızın kesişmesi mümkün değil.
*
Süreyya Yalçın Barbie'sine gelirsek, ne kadar bir fiyat biçilerek, kafayı sıyırmış hemcinslerimin tuvalet masalarını süslemek için piyasaya sürülmüş olduğunu bilmiyorum. Ammavelakin, dünya üzerinde manyaktan bol şey olmadığı için, bebeğin fiyatının ayakkabılara yaklaşır miktarda olduğunu tahmin etmek de pek zor değil. Alın verin ekonomiye can verin. Biz de size gülelim. Siz kesin sevgilinizle de bebek gibi mırlayarak konuşuyorsunuzdur.
*
Bu Barbie Christian Louboutin giydiği için karışık hisler besleyemediğim tek dişi varlık olabilir. Onun da cansız, plastik bir şey olacağı varmış; bendeki de şans. Üstüne para verseler

odama sokmayacağım bu Barbie, yanında birkaç çeşit ayakkabıyla satılıyormuş. Siz istediğinizi giydirip bebeğinizi Chanel defilesine filan götürebilirsiniz. Ken'in Como Gölü kıyısındaki evine gidip Martinilerini içerler filan.

Ayşe saçmalama, eşek kadar kadınım, ne işim olur ki Barbie'yle?
diyorsanız belki de bu oyuncağı asıl amacıyla kullanmak istersiniz ve onu minik kızınıza alırsınız. Sonuçta Barbie küçük kız çocukları oynasın diye değil midir? Verin eline bunu kız çocuğunun. Gitsin süet Louboutin'leriyle beraber alsın bebeği leğende yıkasın da görün. Elbette Louboutin ne, para ne, marka ne gibi soruların cevaplarından hiiiç haberdar olmayan, Barbie'sini püripak etmenin zevkiyle şakıyan yavrunuzun elinden kaptığınız pembe süetleri nasıl da tamir ettirsem diye bakınır durursunuz. Süreyya Yalçın size bu aşamada yardımcı olabilir.
*
Bu ürünün hedef kitlesi hemcinslerime sesleniyorum: Saçmalamayın. Tamam ayakkabıyı seviyorsunuz, 600 euroyu veriyorsunuz, giyiyorsunuz. Bu keyfi anlayabiliyorum. Olsa da giysek. Ama lütfen Louboutin giyen Barbie alacak kadar kafayı yemeyin.
*
Şu yaşımızdayken bir oyuncak bebek alacaksak, o ancak Jack ya da Sawyer'ın oyuncağı olacaktır. Yani.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

hahahahaha :)) süperdi, katılmamak ne mümkün!!

Eda dedi ki...

E-bay'den almak mümkün fiyat aralığı geniş... 3 tane daha ayakkabısı ile ortalama 150 USD'ye bulunuyor.

http://cgi.ebay.com/2010-DOLLY-FOREVER-BARBIE-BY-CHRISTIAN-LOUBOUTIN_W0QQitemZ200445298417QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item2eab7886f1

$afak dedi ki...

cek'çiyim ben çok pis :) Gerçi o da mala bağladı ama...

Süreyya maşallah aygır gibi, tam 71 kg. Bu da benden bi detay olsun, ondan korkuyorum kendisinden. Ben de 69 kg yum :)

Hera dedi ki...

ben tercihimi jack ten yana kullanıyorum o halde:)

hayatımınherrengi dedi ki...

Ben bi ışın kılıcına 95$ veremezken şu işe bak ya. Hem benimki en azından yanıyo, sönüyo, yanıyo sönüyo, hıh (:

Adsız dedi ki...

5 kez değil 2 kez evlendi nerdeyse yedi kocalı hürmüz yapacaktın süreyya'yı.
ömürlerini bir siyah pantolon ve bir kot pantalonla tamamlayan insanları görmektense süreyya gibi renkli ve değişik giyinen kişileri görmeyi tercih ederim tabii bunun için sizin gibi asgari ücretede çalışmamak lazım o da ayrı bir şey.
sizin de o kadar paranız olsa kimbilir yapmam dediğiniz neleri yaparsınız çok merak ediyorum.
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş ben kesinlikle onbeşbin dolarlık saat takmam bu ülkede bir sürü aç insan var diyenlerin parayı bulabildikleri ilk anda aldıkları ilk şey de rolex oluyor nedense.

christina dedi ki...

Çok güzel yazmışsın hayran kaldım:Dİlgimi çekti tüüüm siten:D:D:D:D

Rengin yücel dedi ki...

çok güzellllll.