6 Aralık 2010

Melbourne 5 - Bi güzel bi komik

Çok sevdiğimiz, zeytinyağına buladığı elleriyle sebze meyve mıncıklamasına hasta olduğumuz Jamie Oliver'ın meşhuuur Fifteen'inin bir şubesi de Melbourne'de. Gitmeden bilmiyordum, alakasız bir ara sokakta karşıma çıkınca çok sevindim. Restoran ve menü gayet güzel görünüyor, denenebilir.




Bir de şu Scientology kiliselerinden birini bir daha görürsem vallahi içeri girip "Kardeş napıyorsunuz siz, okuyoruz anlamıyoruz, bi anlatın yahu" diycem.



Melbourne'de olan biten, gördüklerimiz elbette bu kadar değildi ama artık Sysney'e geri dönme vakti geldi! Melbourne serisi burada sona eriyor. Esen kalın.

4 yorum:

Defne Soysal dedi ki...

Jamie Oliver'ın Fifteen'lerinden biri Brighton'da.Karşıma çıkınca çok şaşırmıştım.çünkü bilmiyordum restaurant açtığını, içeri girdim zannettim ki mutfakta o var.nerdeee.Meğerse zincir kurmuş.Zaten çok ticari zekası olduğunu söylüyorlar.Tam bir showman.Ama çok sevimli kerata.

Adsız dedi ki...

Aysecim biraz alakasız olacak ama italyan yemek tarifleri arıyorum internette tatmin edici bi site bulamadım yemek ve italya deyince de soracak aklıma ilk sen geldin. :) bir iki türkçe site önerir misin?

Adsız dedi ki...

Kıskanılacak şeyler yapıyorsun ;)

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Ne gezdik ne gezdik sayenizde, hadi şimdi nereye gidiyoruz?