24 Ağustos 2011

Barcelona! Tapas!! Bölüm 2

Tapas'lara kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Bar Mut.
Buraya rezervasyonsuz gitmemelisiniz. Havalı bir yer ve bunu sadece şahane yemeklerine borçlu. Kuru kalabalık yok, piyasa yok. Sadece lezzetli yemek yemek isteyenler burada. Dışarıdan bakınca bir şey anlaşılmıyor. Az sayıda masası ve bir de piyanosu var. Evet, piyano da masa olarak kullanılıyor ve rezervasyonsuz gittiğimiz için bir restoranda piyano üzerinde yemek yemek de hayatta tecrübe ettiğim şeyler arasına girdi. Aslına bakarsanız zevkliydi :) Yediğiniz her şey harika, parmaklarınızı yiyebilirsiniz. Son fotoğraftaki ton balığı carpaccio 7 gün 24 saat yenebilir, resmen tadı damağımda kaldı, ara ara aklıma geliyor.Diğer bir Tapas ise Bo. Restoranı ararken kendimizi bu şirin meydanda bulduk. Siz yemek yemeseniz de sadece meydanda oturmak için bile buraya gelebilirsiniz. Zaten Gracia şehrin en güzel yerlerinden biri. Uğrarsanız şahane ahtapotları, tortillaları yemeyi unutmayın!

5 yorum:

Selen dedi ki...

3. fotoğrafı görünce şok oldum. Ayvalık'ta sülina diyorlar bunlara, balığa giderken yem olarak hep bunlardan alıyor insanlar. Şahsen pek çoğunu parçalayıp oltaya takmışlığım vardı ama birilerinin çıkıp onları yemek isteyebileceğini hiç düşünmemiştim....

my lifebook dedi ki...

Barcelona barcelona diyorsun beni harekete geçmeye mecbur ediyorsun. Kasımda bişeye benzer mi oralar?

Yasemin dedi ki...

Yine cok guzel yemek fotograflari. Deniz urunleri ise sahane, ne guzel seyler.

Adsız dedi ki...

üçüncü resimdekini biz karaburunda balık avlarken kullanıyoruz ismi de sülünes lk defa yemek halini gördüm tadı nasıl acaba?

BT dedi ki...

Gitmediysen bir dahaki sefere Plaça de les olles'de Cal Pep'i dene. Bir de pazardaki El Quim...