2 Nisan 2012

sakin

Hasta olmak istemiyorum. Herkes hasta. Bütün kışı hiç yatağa düşmeden geçirdim. Sevgili bünyem, lütfen hava sıcaklıkları 10 derecenin üzerine çıkmışken bana bunu yapma. Gözlerim yanıyor, halsizim. Bütün akşam battaniye altı tylol hot kürü yaptım. İşe yaramalı. Lütfen. Hafta sonu sahil yürüyüşünden mi oldu bu? Oysa ki küçük piknik kitimle çok da mutluydum. Biraz çağla, biraz çilek.



Bir de acaba çantasında kocaman bir kozalakla gezen tek insan ben miyim diye düşündüm Taksim'de bir sürü insanın arasında yürürken. Ve kim bilir çantasında daha ne garip şeyler taşıyanlar vardır bu yanımdan geçenler arasında diye geçti aklımdan. Hepimiz baya bir garibiz aslında değil mi? Çantamda bir kozalak filan.



Bu sene Bir Nisan şakasız geçti. Hatta gece fark ettim o gün olduğunu. Trajikomik. Elde var kozalak.
Sıkıldım biraz blog ben bugün.

4 yorum:

Özlemden dedi ki...

çağlalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!çok güzeller:))))

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Kozalaklara bayılırım ben ve ne zaman görsem ben de alırım olur olmaz:):)minik meşe palamutları da topladım zamanında bol bol sonra her mezarlık ziyaretlerinde orada sıkça karşılaştığımız kozalağı andıran çiçeklerden alırdım bir sürü, ismini hala bilmiyorum ama pek güzeldirler.Çağla o kadar uzun zamandır yemedim ki fotoğrafı görünce çok canım istedi elimi uzatıp bir iki tane çalmak istedim.Onun lezzeti damağıma düştü bakınca:)Afiyet olsun benim için de ye olur mu:)Kocaman sevgiler ve selamlar.

merve dedi ki...

kozalak boyamıştım ben, sulu boyayla hatta, lisedeyken. hala salonda duruyorlar :)

EbruG dedi ki...

Ayseeee, fotograf makinan nedir? Tabi olay sadece makina degil, kabiliyet meselesi ama yine de , makinan nedir?
Fotograflar super her zamanki gibi :)
Bu arada hastalanmamissindir insallah.