9 Mayıs 2012

girl, interrupted

- Pınar Beyaz zararlı bir şey mi?

- Şimdi içinde Paraben olan ne kadar krem, şampuan, saç kremi varsa atıyor muyuz? Kutuların üzerinde yazan diğer şeyler de masum olmayabilir. Nereden bileceğiz?

- Burnumun tıkanıklığı daha kaç yüz yıl sürecek? Spreyler, burun yıkama seansları, breathe right'lar işe yaramadığına göre ne yarayacak? Burnumun tıkanıklığından uyuyamıyordum günlerdir, şöyle bir şey yaptım hemen geçti diyen var mı?

- Yaz tatilinde ne yapacaksınız? Bugün hava kapalı, burnum tıkalı. Tatil planlarınızla heyecanlanmak ve önümüzdeki yıllarda uygulamak üzere bazılarını çalmak istiyorum!

10 yorum:

mikishep dedi ki...

Çin yağı diye bir şey var, baş ağrısına filan da iyi geliyor sürünce. azıcık minnacık parmak ucuna döküp burnunuza sürünce deli gibi yakıyor, gözlerden bi 5-6 dk yaşlar fışkırıyor ama sonra burun açılıyor ve akıntı da kalmıyor. nasıl oluyor bilmiyorum, bir kaç kez denedim hep işe yaradı.

Adsız dedi ki...

septum deviasyonu olabilir mi?

themonk dedi ki...

Burun tıkanıklığı için Otrivine, anında açıyor ama 5 günden fazla kullanmamak gerekiyormuş.

Adsız dedi ki...

bence dogal olmayan hersey zararlı ama ya cok paran olucak ya da koyde yasayacaksın, bilerek yiyoruz kullanıyoruz ne yazık ki, istanbula geldigimden beri bu konularda ben de kafayı yedim, ama paketli ürün olsun aman marka olsun diye debelenip duruyorum sanki onlar zararlı degilmis gibi :( bu arada pınar beyaz neden zararlıymıs?

Adsız dedi ki...

Ilık, az tuzlu su ile yıkamak (neti pot varsa hatta) çok işe yarıyor ama herkes tercih etmeyebilir.

Adsız dedi ki...

Serum fizyolojik.. Hepsi bu....

Adsız dedi ki...

merhaba,

blogunuzu çok severek takip ediyorum.ilk defa yorum yazıyorum..yukarıdaki burun tıkanıklıgı konusu ile ilgili..ekteki videodaki ürünü kullanıyorum ben yaklasık 1,5 yıldır...ne burun tıkanıklıgı, ne bogaz agrısı hic birseyim kalmadı..bir deneyin isterseniz...öncesinde sinus rinse kullanmıstım, aynı gibi gelmişti..ama kullanınca gördüm ki değilmiş...
http://www.youtube.com/watch?v=FIYEjjJuJwc

size en yakın yoga akademi subesinden temin edebilirsiniz.
umarım dener ve faydasını görürsünüz...sevgiler...
Esin

ozgeozb dedi ki...

burun icin neti nasal pot.kesin

Adsız dedi ki...

burun tikanikligi sorunu bende de vardi. Alerji oldugu ortaya cikti. 1 ay alerji ilaci ictim ve kortizonlu burun spreyi siktim ve gecti!!

3kişilikDünyam dedi ki...

Bende deviasyon ve alerji var. Bu sebepten burnum surekli tikali. Gecenlerde corekotu yagini okudum ve 2 hafta boyunca denedim. Inanilmaz ise yaradi, alerjime de iyi geldigini hissettim. Sabah-aksam burnuna 3-5 damla corekotu yagini damlatiyorsun. Alnini yere koyup biraz bekliyorsun (sinuslere gitsin diye) tabi hemen etkisini gosteriyor, hafif yanma ile burnun resmen bosaliyor. Baya bi banyoda kaliyosun :) yikadikca burnun aciliyor. Ara ara tekrar yapmayi dusunuyorum cunku gece burnum acik uyumaya basladim.

3kisilikdunyam.blogspot.com