24 Eylül 2012

hello world

Nerelerdeyim ki, neden uğrayamıyorum buraya.

İşte yoğunum, iş dışı yoğunum, ben genelde kahve içerken bile yoğunum. Zavallı kafamın içi.

Cuma akşamları küçük pembe bavulu alıyorum, saat 10'dan önce başka bir şehirde olunca sanki günleri çok güzel kandırıyormuşum gibi hissediyorum. Akşama kadar çalış, akşam başka bir şehirde sofraya otur. Çandarlı'ya gittim, Eylül hali bu kadar mı güzel olur.


Her hali ayrı komik olan Ufo'yu seyretmek için bile gidilebilir zaten Çandarlı'ya. Bakınız aşağıdaki foto: Ne düşünüyor bu minik kafalar acaba birbirlerine baygın baygın bakarken? Olmaz yavrum, o iş olmaz.


Kediler gerçekten aklını kaybediyor mu lazer noktasının peşinde? 


Köyümden çıkıp şehir hayatına dönersem:

Ankara'yı da bir ayrı özlemişim. Bu hafta sonu arkadaşlarımı gördüm. Cumartesi akşam "nasıl böyle birden bu kadar soğudu bu hava" Ankara soğuk havasına rağmen Tunalı ve Tunus Caddesi tıklım tıklımdı, herkes sokaklardaydı. Gaga Manjero'yu çok sevdim. Hayatımda gördüğüm en şahane menü bu sanırım! (Instagram resimleriyle nereye kadar di mi?)



Sevgili İKSV, haberin var mı Filmekimi'nde yine avucumuzu yaladık, bilet yok ortada. Bu olanların hepsi festival mantığına aykırı değil mi? Biletler çok daha ucuz olmalı ve öncelikli satış filan olmamalı. 17 TL'lik festival bileti mi olur?

Sevgili İstanbul'dan beni okuyan kişiler, ne alaka diyeceksiniz ama ben buraya geleli bir sene oldu ve ben hiç falcıya gitmedim, (keşke 1 sene nasıl geçti diye bir şeyler yazsam. Wish list item # 857) hadi güzel bir falcı söyleyin de gidelim.

Digiturk dergiye yazdığım şu yazıyı da bloga koymayı unutmuşum.
Digiturk Dergi - Will Smith

Böye işte gidip gelen koşturmacalı haller.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu falcı hadisesi pek hayra alemet görülmüyor valla :)

Adsız dedi ki...

sen de ankara'dan söylesene ayşeeee

pelinpembesi dedi ki...

kesinlikle haklısın. bilet fiyaları bu kadar yüksek olmasına rağmen birz de bulamadık..

Adsız dedi ki...

Ben de tam nerede Ayse, hiç iki satır karalamıyor diye sayfanı açarken, gene icimi açan fotolar gördüm ;) bu arada bende tasarımlarım icin hesaplar actım. Ziyaret edersen çok memnun olurum Ayse ;) designbykus@twitter.com facebook.com/pages/Design-by-kus/404259179639453 Yorumlarını bekliyorum, sevgiler.. Duygu --

BahaR dedi ki...

bana da falcı.

Rainbow Gatherer dedi ki...

ne güzel fotolar =)

cometa dedi ki...

Ayşe biz reco bahri ve ben bir falcıya gittik aslında. ama sadece güldük ve çıktık. gelecekten pek haber veremiyor ve tüm ayları sayıp ne zaman doğduğunu bilmeye çalışıyor, yine de eğlenceli. istersen adresini recoya sorar söyleriM:)

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

merhaba okuldaşım :)
gaga manjeroya gitmek hala nasip olmadı ama not etım tavsıyen uzere gidilcek :)