30 Mayıs 2006

Vaha


Herhalde herkesin vardir bunaldigi anlarda gozunu kapayip olmayi hayal ettigi bir yer.. Benimki gercekten gittigim bir yer.. Boyle hersey ustume ustume geldiginde orada oldugumu hayal ederim ve gercekten de kolaylastirir hayatimi bu. O yer Kalkan. Gecen sene gittikten sonra artik tatil hakkimi orada kullanmaya karar verdim. Bodrum, Marmaris vb bir sure rafa kalkiyor. En ust sol kosedeki fotograf bizim odamizdan Kalkan'daki Kalamar koyunun manzarasi. Ruya gibi.. Diger 2 piril piril parlayan deniz resimleri de Kaputas Plaji'ndan. Kalkan'la Kas arasinda yolunuza cikan ve "Denizin rengine baaak!" diye afallamaniza neden olan bir manzara. Butun sene tekrar gidebilmenin hayalini kurmustum.. veee haftaya gidiyorum.. Ayni otele ve ayni odaya:) Orada yerlesik Ingilizler disinda pek turist yok. Topu topu 3 tane bar var. Kafa dinlemelik yani. Aman Allahim! Sanirim yaslaniyorum! :) Hayat gercekten guzel..

Aksam Gizem'in dogumgunu icin Quick China'ya gidiyoruz. Annemin sarmalari ve dolmalari sayesinde de benim aldigim kilolari vermem pek mumkun gorunmuyor! Acil durum!! Tatile gitmeden once bu ise kesin bir cozum bulmak gerekiyorrr!!

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Ayseciim, bak diorumki burası gercekten super, birlikte ayarlasakta keske gitsek yaaa :(((

Ç. dedi ki...

ben bu otelin adını çok merak ettim! zahmet olmazsa öğrenebilir miyim?

daphnevega dedi ki...

Otelin adini sana gonderdim:)Turistik olmasin.. Bitek benim vaham olsun:)

zillosh dedi ki...

o otel hala varsa veya yeni alternatifler kesfettiyseniz; bu yazıLarı 3 sene kadar geriden takip eden ben de öğrenebilir miyim? =)))

Adsız dedi ki...

Merhaba bu otelin adını eğer bir mahsuru yoksa bana da göndermeni rica ederim. sevgiler kzerrink@gmail.com