2 Haziran 2006

Kahvalti Series

Aslinda bunun kesin bir adi vardir. Benim cocuklugumdan beri annem bunu hep yapar. Adi yok! O yuzden ben annemin tostu diyorum. Cok cok lezzetli. Hemen tarifini veriyorum.

1 ekmek (biz cavdar ekmegiyle yaptik cok guzel oldu. Ayrica ekmegin kenarlarini keserseniz daha guzel oluyor.)
Ustu icin:

  • 2-3 yumurta
  • 250 gr beyaz peynir
  • 2 corba kasigi zeytinyagi
  • Maydonoz
  • Kirmizi biber
  • Karabiber
Bu malzemeler iyice cirpildiktan sonra dilimlenmis ekmeklerin uzerine suruluyor. Firina veriliyor. Izgara bolumunde 10 dakika bekletiliyor. Uzeri kizarinca tamam oldu deyip sahane kokular esliginde yeniyor!
Afiyet olsun..
Kilo durumu cok fena..Tatile gidiceksin hala yemek dusunuyosun Ayse! S.O.S!

Hiç yorum yok: