4 Kasım 2010

kurtuldum!

Battaniyem sonunda tamamlandı. Bir tek etrafından geçilecek birkaç beyaz sıra eksik. Bir de tabi sarkan ipler toparlanacak. 3 yıl sürdü bunu yapmak. Sanırım sadece benim tarafımdan imal edilmiş en değerli şey bu. Yatak örtüsü mü yoksa battaniye mi olmasına henüz karar veremedim. Karar verdiğim bir şey var o da bu boyutta bir işe bir daha asla kalkışmayacak olduğum.

*
Bazı deliler bu yaptıkları battaniyeleri Etsy'de satıyorlar. Şu yapılanlar, kadar çok zaman ve emek demek ki, yapmak bile yeterince manyaklık, satmaktan bahsedemiyorum.
*
Etsy'deki bazı battaniyeleri ve fiyatlarını bildiriyorum:






















2,985 dolar









850 dolar










250 dolar




*

*

*

*

Benimki kaça gider? Denemek için Etsy'ye koysam mı? :)


11 yorum:

L@L dedi ki...

Ayşecim en alttaki senin yaptığın mı? Ne zaman biticek diye merakla bekliyordum , sabrına hayranım :) Güzel günlerde kullanman dileğiyle!

Doorstepping dedi ki...

Hepsinden güzel, kapalı çarşı fiyatına gider valla :)))

Seddosh dedi ki...

hiiiii,sakıııııın :) sizinkisi etsydekilerden daha cici olmuş renkler süper :)

Adsız dedi ki...

harika olmuş ellerine sağlık. darısı benim başıma inşallah ;) motiflerin arasını nasıl birleştirdin? birleştirme kısmını bilmiyorum..

caramel dedi ki...

Bence en güzeli seninki rengarenk çok güzelll.
o 2895likten çok daha güzel.

Adsız dedi ki...

vay harbiden cok buyuk emek, ellerine saglık, bir de bunu nasıl yaptıgını anlatabilirmisin bir yazında da lutfenç tesekkurler, gule gule kullanmanız dilegi ile, esin ve sen yani :) sevgiler defne...

defne dedi ki...

mükemmel olmuş

Adsız dedi ki...

ya hiç tığ bilmeyen bir insan olarak soruyorum nasıl yapıldığına dair bir anlatım, yazı, video bulmak buluşturmak mümkün mü?

güzel günlerde kullanın, çok güzel olmuş battaniyeniz.

Adsız dedi ki...

buraya koyduğun örnek resimden heyecanlanıp ben de yaptım bunun biraz ufağını. ama parçalar bir yıldan fazla birleştirilmeyi beklediler. geçenlerde annem duruma el koyup onları birleştirdi de battaniye haline geldiler sonunda. çok güzeller ama iyi ki yapmışız yani:)

MMO dedi ki...

Seninki hepsine bin basar valla. Süper olmuş. :)

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Ama siz de en zorundan başlamışsınız, 40 renk iplikle 3 sene de anca bitmiş...:) fakat direkt buradan açık arttırmayla satabilirsiniz...Kesinlikle yatak örtüsü olmalı...