24 Aralık 2010

mırıldanma

Yeni yıl mı geliyormuş? Gerçekten haberim yok. Ben yine leyla devrine girdim ve kafamda bir milyon şeyle beraber etrafımdaki şeylere çaktırmadan uyduluk yapıyorum; onlar beni gezegen sanıyorlar. Garip bir dönem bu. Beyin fonksiyonları maksimumda, alınan yol sıfır. Arabama disko topu alıp astım ama, bu sayılır mı?

Arada İstanbul'a gittim geldim. Doruk ördekli cupcake'lerini üfledi ve yeni bir ondalık basamağa merhaba dedi. Itsume ve Obika'ya ilk kez gittim. İkisini de beğendim. Hiç fotoğraf çekmemişim. Leyla devri çocuklarıyız biz, aklımız neredeymiş bilmiyoruz Ayşe Hanım.

Sürekli House seyrettim. Hala seyrediyorum. Wilson'ı ve Cameron'ı çok seviyorum. D&R'da House ile ilgili bir sürü kitap gördük, ne komik. Hatta Hugh Laurie bile kitap yazmış ama kendi hakkında değil. Yılbaşı kurabiyesi yapacağım. Daha önce fotoğrafını koyduğum petibör yastık için gerekli malzemeleri aldım, onu imal etmeye başlayacağım. Tırnaklarımdaki gri oje hakikaten çok çirkin, onu çıkaracağım. (+ Önemli şeyleri düşünmeyi engellemek için tırnağımdaki ojenin rengini vs. suni gündem maddesi yapmayacağım.)Yeni yılda beni bekleyen on yüz bin milyon tane değişiklik olduğu için iyi düşünüp, dileklerimi iyi seçeceğim. Çünkü ben ne istersem olmuştu, bu sefer de olabilir.


Uzaylıları temsil ettiğine inandığımız için Ufo (aslında kuyruğu vücuduna sonradan yapıştırılmış gibi olduğundan Kuyruk da olabilirdi.) ve karnındaki minik beneklerden ötürü Benek kızkardeşler huzurlarınızda. Öyle tatlısınız ki, gerçekten yaşlanınca 100 kedili deli kadın olacağıma dair git gide şüphem kalmıyor. (Ufo'ya çirkin diyeni döverim.)

8 yorum:

Nasilgiysem dedi ki...

ben de dövebilirim :) tanıştırayım, bu daa bizim eehmm ömmm "kedi" .. daha adını koyamadık da. :D

Nasilgiysem dedi ki...

http://nasilgiysem.blogspot.com/2010/12/adi-ne-olsun.html

pommeler dedi ki...

ikiside guzel hatta guzel ötesi

Begüm dedi ki...

ayy ben bu kedilere hiç dokunamıyorummm :)

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Ufo çirkin değil de hımmm ne desem, nasıl desem çiykin işte ! :) arabaya dönen top almak da hafife alınmayacak kadar bir iddia bu arada...:)

Adsız dedi ki...

ufo nasıl desem biraz kepçe sanki :) çok şirinler
fulya.

titrekkelebek dedi ki...

şu sarılıp uyudukları fotoğrafa ba-yıl-dımmmmmm:)çok manyaklar:)

Adsız dedi ki...

Ne çirkini! İkisi de birbirinden tatlı. Akşam akşam içim gıcıklandı, kedi sevesim geldi yine.