2 Ekim 2011

vem vet

Evet ben iğrenç bir blogger oldum. Hayatımı yoluna koyup tekrar yeşil sahalara dönmek isterim ama öyle bir yoğunluk içine girdim ki bilgisayarla keyif için bir şeyler yapmak lükse dönüştü.

Tekrar çalışmaya başladım. Oldukça yoğun çalışıyorum ve hafta içi akşamları daha çok muhallebiye benziyorum. Hafta sonlari ise sevgili arkadaşlarımın hepsi üst üste evlenmek için anlaşmış oldukları için süslenip püslenip altınımı alıp düğüne gidiyorum! Düğünler genelde Ankara'da, o yüzden hafta sonu ayrı koşturmaca oluyor. Ama bu bahaneyle ailemle vakit geçiriyorum, kedilerimi görüyorum, hem de dişçiydi vs. henüz İstanbul'a taşımayı göze alamadığım konuları hallediyorum. Önümüzdeki hafta sonu Gizem evleniyor ve düğün maratonu büyük final yapıyor. Hafta sonu Gizem'in bekarlığa vedasını yaptık. Tekila, sotb, jager, b52 derken barda shot yapılmadık şey bırakmadık sanki hayatımızda ilk defa bara gitmiş gibi. Uzun süredir böyle eğlenmemiştim. Sabah apranax fort'u bulanın şerefine neskafemi kaldırdım. 2 senelik tekila içmeme yeminimi bozmuş olabilirim, yeminime kaldığım yerden devam edeceğim, deli gibi eğleniyor olsam da aklımı başıma alacağım, 35 tane içkiyi karıştırmayacağım.

Güzel şeyler oluyor. Filmekimi başlıyor. Extremely Loud and Incredible Close'un filmi çekiliyor. Film taaa Ocak sonu gösterime girecek ve ben o zamana kadar nasıl sabredeceğim bilmiyorum. Jonathan Saffran Foer, seni seviyorum. Sonra, New Girl çok eğlenceli. Yoksa Zoooey Deschanel ne yapsa güzel mi oluyor?


Şuna da on saat güldüm.


4 yorum:

Adsız dedi ki...

Selam Ayşe,
Öncelikle yeni işin hayırlı, uğurlu olsun.. Hem yeni bir şehir, yeni bir ev hayatı, yeni iş ve düğün telaşları inanılmaz koşturmaca.. sana kocaman bir kolay gelsin ;) Umarım işin evine yakındır. İstanbul'da bu malesef ki büyük bir sorun. Yeni yazılarını okumayı keyifle bekliyoruz, Sevgiler..
Duygu__

Adsız dedi ki...

gülünmeyecek gibi ddiilmiş

Adsız dedi ki...

alca seltzer teknolojisinden bi haber olmana inanamadım.. sene 2011 apranax fort mu kaldı?

Adsız dedi ki...

o kitabın adını istiyorum, dergi mi yoksa? :)