23 Şubat 2009

fantastico.stupido.

Geçtiğimiz günlerde, biri okuldan çok sevdiğim ama artık pek görüşemediğim bir arkadaşım, biri de yemek kursumdaki şeflerimden teki olmak üzere iki kişi bana blogumu okuduklarını söylediler. Bu durumlarda sanki suçüstü yakalanmış gibi hissedip, davranmaya ne zaman son vereceğim merak ediyorum. Kızarıp bozarıp, "hımm evet var öyle bişeyler" derken kendime ben de şaşırıyorum.


Süper bir şey oldu! Ayşegül tekrar Ankara'ya taşınıyor! Galiba bir şeyi yeterince istersem oluyor tezim bir kez daha ispatlandı. Ortada hiç ihtimali yokken, severek yapacağını düşündüğüm bir iş için geri dönüyor. Havalara uçuyorum. Birlikte yapacağımız şeyleri konuşa konuşa bitiremiyoruz :) Bir sonraki hedefim kendi hayatım üzerinde bir şeyler isteyip, onları gerçekleştirmek olacak! Maden bu kadar işliyor, haydi benim için de işe yara!

Geçen hafta cümbür cemaat bowling oynamaya gittik. Bu kadar eğlenceli olacağını bilmiyordum. Artık daha çok oynamak istiyorum! Ben hayatımda en son 5 sene önce, da hayatımın 3.oyunu olarak bowling oynadığım için dağlara taşlara fırlattığım toplarla herkesi çok güldüreceğimi düşünürken 7 kişilik grupta ikinci oldum. Ve devamlı strike yaparak sinir bozan Baran'ı takip ederek. Ömrü hayatımda yapabildiğim bir spor buldum, bu konuda kariyer yapmayı düşünüyorum. Gerçi bilmiyorum bira içerek oynayınca da spor sayılır mı? Kol kası yaparım en azından. Spor müsabakalarında (aslında bowing'in spor olduğundan bile şüpheliyim ama bilardo sporsa bu da spordur herhalde) böyle başarılar elde etmem pek sık rastlanan bir durum olmadığı için anı ölümsüzleştirmek farz oldu.

İf! bu hafta Ankara'ya da uğruyor. İstanbul'daki kadar kapsamlı olmasa da buna da şükür diyoruz. Sanki geçen seneki programı daha çok sevmiştim ama seyretmeden karamsar olmamak gerek. Nevra'yla geçen sene ne göreceğimizi tahmin edemeden gittiğimiz ve kendimizi kahkakalarla dışarı zor attığımız sado-mazo şaheseri gibi bir macera yaşar mıyız bilmiyorum ama bu sene Nevra'nın benim seçtiğim filmlere daha temkinli yaklaşacağı kesin!

Oh God it is Monday. Dün haşhaş tatlısı yaptım. Kocaman sarı bir kiviye benziyor ve tadı çok güzel ve yapması da kolay.

6 yorum:

NlyStyle dedi ki...

merhabalar,

bi kez daha sormuştum fakat cevap alamadım. Ankarada hangi yemek kursuna katılıyorsun öğrenebilirmiyim..

sevgiler.

emelo dedi ki...

Ayse inanmiyorum sana yaa... Tam bana bir arkadas buldun, simdi de geri aliyorsun..

Sana su sarkiyi gonderiyorum: "oldu mu simdi, oldu mu yaa...."

Saka saka, aysegul icin ben de cok sevindim. Gelince detayli konusuruz artik!

Bu arada bana numarani yollasana, gelince ariyim.

Girls On Blog dedi ki...

Aaa tarifi de yazsaydın...:) merak ettim bak simdi ne menem bisi hashas tatlisi...gecen markette de elim gitti almadim mavi hashas...
sevgiler

Adsız dedi ki...

hatırlatma:
resimde sonuncu olarak gözüksemde oyunu sondan bir önce olarak tamamladım.
sevgiler;
selçuk

Adsız dedi ki...

Ayse bende okuyorum bloğunu:) Çok alakasız bi şekilde rasgeldim, bi kaç aydır hep bakıyorum, süpersin, okumak çok keyifli.öpüyorum çok:)

Anla (Çandarlı:)

daphnevega dedi ki...

moda-yemektarifleri,
daha önce blogun bilimum yerlerinde yazdığım için cevaplamamış olabilirim. cook&fun. www.eglenceliyemek.com

emel,
:) valla aklıma geldi yaa.. ama sen elbet bir gün geri geldiğin zaman beraberce görüşmeye devam ederiz artık :) telefonu yolladım, görüşürüz!!

girls-on-blog,
yazacağım, yazamasam da fotoğrafını koyacağım!

selçuk,
hahaha. bu önemli bilgi için çok teşekkür ediyoruz :) bence hep gidelim, baran'ı da geçicem.

anla,
aman allahımmmm, tam da bundan bahsederken! bu daha büyük şok! meraba :)))